Over ons

Welkom bij Boetiek Yellow. Boetiek Yellow is de winkel voor u, als u op zoek bent naar een gezellige winkel met een ruim aanbod in lingerie, slaapmode, badmode en homewear in de Westhoek!

 

Bij Boetiek Yellow vindt u , lingerie, badmode, nachtkleding en homewear. Ieder seizoen stellen we onze collecties met grote zorg samen uit een selectie van exclusieve merken uit binnen- en buitenland.

 

Wij hebben bh’s, slips, shapewear, bikini’s en badpakken voor kleine en grote maten, voor iedere leeftijd ( dames, jeugd, kinderen) en voor ieders smaak! Ons assortiment bevat gerenommeerde merken zoals Marie-Jo, Marie Jo L'Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist en Intense Anita comfort, sport, maternity en care. Bij lingerie en badmode is de juiste maat doorslaggevend. Wij helpen u daarbij graag met deskundig advies.

 

Bij ons is winkelen een echt genot. We verwelkomen u graag in een gezellige ‘thuis’-sfeer en nemen alle tijd om u met professioneel pas- en stijladvies bij te staan in uw keuze.

 

U vindt ons aan de Dikkebusseweg 541 te Dikkebus / Ieper. Onze ligging aan de N375 maakt dat u onze winkel zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed kan bereiken. U kan uw auto bovendien altijd gratis vlakbij parkeren. Vanuit Poperinge volgt u de N38 en via de N332 / N32 vindt u ons vanuit Zonnebeke, Moorslede, Ledegem en Roeselare. Komt u vanuit Diksmuide, dan kan u de N369 nemen. Ook de N8 ligt dichtbij, zodat u ons makkelijk vanuit Geluveld, Geluwe, Menen, Wevelgem, Kortrijk, Vleteren, Reninge, Lo-Reninge, Alveringem, Veurne, Koksijde en De Panne kan bereiken.

 

Kom gerust eens langs!

 

wij helpen u ook graag via onze webshop.